Turnuri și bastioane lăsate în paragină la Brașov,dar promovate de Consiliul Județean la târgurile de turism din țară și străinătate (FOTO)

Consiliul Judetean Brasov s-a specializat in ”spartul banilor”. Daca in urma cu cativa ani, o parte din angajatii institutiei au vazut toata lumea pe banii brasovenilor, ”chipurile” pentru binele comunitatii, in prezent managementul s-a schimbat, dar frecatul banilor aiurea a ramas un sport judetean. Astfel, prin intermediul paginii de facebook a institutiei suntem anuntati de liderii Consiliului Judetean Brasov despre faptul ca ”Brasovul este primul judet turistic al Romaniei”…care nu mai este un slogan, este deja o realitate! Iar administrația județeană nu se oprește aici. Destinația turistică Județul Brașov va continua să fie promovată la cele mai importante manifestări de profil care au loc în țară și străinătate.

Consiliul Județean Brașov, întrunit în ședință extraordinară, a aprobat astăzi participarea Județului Brașov la evenimentul „Primăvara Românească la Bruxelles”, programat în perioada 12-14 aprilie 2019, precum și la Târgul de Turism Transilvania, care se va desfășura la Brașov Business Park, în intervalul 22-24 martie 2019”, se lauda Consiliul Judetean pe pagina oficiala de facebook. Doar ca realitatea ne demonstreaza ca lucrurile statu cu totul altfel decat pe hartie. Mai exact, dupa ce in urma cu 2-3 ani, Consiliul Judetean Brasov a participat la un targ de turism la Bucuresti unde nicaieri nu scria ”Brasov”, ei promovand acolo de fapt Romania, dar, cu banii judetului, mai nou, reprezentantii judetului se plimba pe la targurile de turism sa promoveze…cladirile istorice, dar nu numai.

Numai ca, daca aruncam o privire numai in municipiul Brasov, constatam cu stupoare ca toate turnurile si bastioanele istorice sunt lasate de izbeliste de autoritatile judetene. Culmea este ca acestea se afla in cele mai vizitate zone ale orasului. Oare cand sunt chemati turistii la Brasov, pentru ce ar veni? Sa vada cladirile istorice lasate in paragina? Oare nu era mai simplu ca in loc sa ”frece” banii pe la targuri internationale si nationale, sa cumpere cateva scanduri si sa dea in folosinta turnurile si bastioanele din judet? Cat de buni administratori sunt conducatorii din Consiliul Judetean Brasov vedem in link-urile de mai jos…

 

Asta văd turiștii la turnurile și bastioanele din Brașov.Clădiri distruse de nepăsarea autorităților locale (VIDEO, FOTO)

Toate turnurile și bastioanele din Brașov arată ca după bombardament. Turiștii ”alungați” de nepăsarea administrației locale și județene (VIDEO, FOTO)

 

Câțiva angajați ai Consiliului Județean au văzut toată lumea pe banii brașovenilor. Culmea este că sunt în continuare cocoțați pe posturi călduțe

Au văzut toată lumea pe banii voștri! Ce sume de bani au spart angajații Consiliului Județean pe deplasările în străinatate?

EXCLUSIV. Șefii județului s-au plimbat pe banii brașovenilor prin toată lumea. Vezi destinațiile!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: