Turistii si brasovenii, invitati la “Povestea de Crăciun în Poiana Brașov”

In aceasta sambata, turistii si brasovenii, sunt invitati sa ia parte la “Povestea de Crăciun în Poiana Brașov”.  Primăria Municipiului Brașov, în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov, Team Communications, partenerul media Europa FM, alături de partenerul principal Raiffeisen Bank România, vă invită să fiți părtași la intreaga desfășurare de forțe, în numele distracției și al bucuriei!

Toate diligențele încep la orele 13:00 și se vor întinde până către ceasurile 18:00. Pe scena evenimentului, invitații momentului vor fi Direcția 5 și elementul suprem, de tradiție, îl va constitui coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanții școlilor de schi din Poiana Brașov, alături de Salvamont,Jandarmeria Montanăformele de agrement din stațiune și deja celebrul moment al mașinilor ce întrețin domeniul schiabil. În jurul orelor 15:00, pentru toți copiii cuminți, Moș Crăciun va sosi cu sania și cu cadouri multe.

 

Amfitrionii scenei – Dan Ghiță și Nora.

 

Multe concursuri, cu premii mari, îi vor incita pe cei ce se vor afla pe pârtia Bradul să participe activ la toate activitățile propuse!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: