”Turiștii” din cabinetul Orban. Miniștrii vin săptămânal la Brașov, dar unde sunt rezultatele?

Promisiunile electorale ale liberalilor

Miniștrii cabinetului Orban vin la Brașov mai ceva decât turiștii. Nu este săptămână să nu apară unul. Când vine ministrul Sănătății, când cel de la Transporturi, când ministrul Mediului. Este un adevărat pelerinaj ministerial la ”obiectivele de infrastructură” din Brașov. Mai mult decât atât, în trei luni unii au venit și de câte trei ori. Bineînțeles, nu a lipsit nici premierul Ludovic Orban, cel care de câte ori ajunge aici împrăștie promisiuni din tolba electorală a anului 2020. Numai că, tot acest personaj a fost și ministru la Transporturi. Vă aduceți aminte vreun obiectiv realizat de către Orban?

Din păcate, brașovenii rămân doar cu promisiunile, la fel cum au fost și cele din 2016. Și atunci, tot aeroportul era pus la bătaie, spitale, tot sălile de sport, gara sau autostrada. Și acum sunt tot pe acele pliante, pentru că în realitate nu există nu au fost realizate. Cât despre aeroport, acesta rămâne o jucărie a liberalilor de vreo 12 ani pentru că numai ei au condus județul, nu alții…

 

One thought on “”Turiștii” din cabinetul Orban. Miniștrii vin săptămânal la Brașov, dar unde sunt rezultatele?

  • 8 iulie 2020 la 14:58
    Permalink

    Sa speram ca in curand ii vom transforma in turisti cu acte in regula si atunci ii vom putea trimite linistiti la plimbare,dar pe banii lor (multi)

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: