Turist reținut la Predeal 24 de ore după ce a spart o ușă la hotel și a amenințat un profesor și câțiva elevi

La data de  04 noiembrie a.c., în jurul orelor 00.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, cazat la o unitate hotelieră din stațiune, a pătruns, prin forțarea ușii, într-o cameră din hotel și a amenințat ocupanții camerei.

Polițiștii, care s-au deplasat cu rapiditate la locul producerii evenimentului, au identificat un bărbat de 39 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a forțat ușa unei camere, ocupată de mai mulți elevi cazați în hotel și le-a adresat acestora amenințări cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un briceag.La ieșirea din cameră, bărbatul a adresat amenințări și unui cadru didactic, în grija căruia se aflau elevii, ce se deplasase pe culoar în urma zgomotului produs de forțarea ușii.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.Față de acesta se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare, într-un dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: