Turcescu vine să candideze la Brașov, Mareș se duce la București

Surprize, surprize pe listele candidaților la alegerile parlamentare. Robert Turcescu, deputat de Constanța, va deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la…Brașov. Ce nu face omul pentru un loc călduț pentru încă 4 ani în Parlament?

Voi deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la Brașov!
Sint pe drum spre Bucuresti după o intilnire foarte buna cu o parte din colegii mei de la organizația PMP Brașov, condusă de Costel Mihai. Am vorbit vreme de mai bine de două ceasuri despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si despre felul in care vom lucra in această perioadă de campanie.
Eu deschid lista PMP Brasov pentru Camera Deputaților, iar Costel Mihai (viceprimar al municipiului Brașov) va deschide lista PMP pentru Senat.
Avem încredere că în această formulă- si cu sprijinul colegilor din organizațiile locale- vom reuși sa aducem pentru PMP Brașov o necesară reprezentare în Parlamentul României!
Să ne țineți pumnii, da? 😉” a declarat Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.
Alt partid, aceeași ”luptă” pentru a prinde un loc din nou în Parlament. PNL Brasov a sarit-o din schema pe Mara Mares la alegerile parlamentare, aceasta s-a dus fuguta la Bucuresti, la Ludovic Orban care, imediat a gasit un loc pentru mezina de la Fagaras.
sursa foto Facebook Robert Turcescu

2 comentarii la „Turcescu vine să candideze la Brașov, Mareș se duce la București

 • 19 octombrie 2020 la 10:45
  Permalink

  Turcitule,du-te la Basescu,el este tatucul tau…..sau mai bine “fa-te mic si du-te acasa”. Daca nu cunosti expresia,intreaba pe la partid!

  Răspunde
 • 19 octombrie 2020 la 16:31
  Permalink

  Amândoi sunt la fel de proști și ipocriți. Unul , Turcescu, un client al serviciilor si lingău a lui Băsescu. Iar Mareș e fata lu tata, nu a făcut nimica pt brașoveni timp de 4 ani, nu avea nici o experiență politica, nimica, o naivă și arogantă de tot rahatul
  Sper să nu ia nici unul din cei doi, la muncă, javrelor!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: