Tudor Ciuhodaru: ”Vreau ca pădurile noastre să nu mai plece la export”

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru a anunțat că noua strategie europeană privind pădurile a fost votată în Comisia de Sănătate a Parlamentului European.   ”Adoptat. Noua strategie europeană privind pădurile a fost votată în Comisia de Sănătate a Parlamentului European. Au fost 55 de voturi pentru, 13 împotrivă și 8 abțineri. Proiectul pe care l-am susținut mereu merge spre adoptare în plen.

Vreau ca padurile noastre să nu mai plece la export. E nevoie de o Revoluție verde- noi politici de sănătate publică și sociale aplicate la nivel european. Până acum Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene nu face nicio referire la o politică forestieră comună a UE. E momentul ca Pactul Ecologic European să reprezinte o nouă oportunitate și pentru România.

Am propus două soluții mai puțin costisitoare dar extrem de eficiente:
1.Interzicerea defrișărărilor la nivel european pe durata acestui mandat. Proiectul meu de lege ce prevede același lucru a ajuns și pe ordinea de zi Camerei Deputaților în Parlamentul României și nu văd de ce un astfel de proiect de lege nu ar putea fi adoptat.
2.Introducerea educației ecologice la nivel european.

Sper ca toți europarlamentarii români să susțină acest demers.” a declarat europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

One thought on “Tudor Ciuhodaru: ”Vreau ca pădurile noastre să nu mai plece la export”

  • 1 iulie 2020 la 12:23
    Permalink

    Domnul Tudor,gresiti,din tara nu pleaca nici un copac ,conform spuselor lui ORBAN,ce vedem noi in miscare ,tiruri gramezi,aduc lemn in tara! Trebuie sa-l credem,doar este primul ministru! Sasalaul tace si isi vede de lucru la SEBES ALBA!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: