Tudor Benga: ”Tronsonul Sibiu – Făgăraș ar putea să intre în malaxorul reglărilor de conturi din PNL”

Deputatul Tudor Benga sare din nou la gâtul liberalilor din Brașov, de această dată din cauza tronsonului de autostradă Sibiu-Făgăraș. Într-o postare pe facebook, useristul susține că sunt șanse ca proiectul să rămână la ”sertar” din cauza luptelor interne din PNL.
”Salutare Mara Mareş și Adrian Ioan Veştea ! Vă scriu vouă fiindcă ați fost cei mai vizibili reprezentanți PNL Brașov ai celor două tabere din trozneala voastră internă din partid și nu știu exact cui să mă adresez dintre ai voștri într-o chestiune vitală de interes public pentru toți brașovenii. Pe scurt spus este vorba de lansarea licitației pentru construcția tronsonului de autostradă Sibiu – Făgăraș. Un proiect pe care l-am urmărit centimetru cu centimetru în ultimele 8 luni, pe care colegii mei din executiv l-au adus până la 3-4 săptămâni distanță de a fi lansat la apă, și care riscă acum să ajungă din nou în sertar din cauza reglărilor de conturi de la voi din partid.
Tronsonul de autostradă Sibiu Făgăraș mai are nevoie de o singură semnătură pentru a obține acordul de mediu și cu asta se finalizează și SF-ul și poate fi pornită licitația. Toate procedurile erau pregătite și la minister pentru acest moment iar licitația ar putea fi lansată în maxim 3-4 săptămâni dacă va exista voință politică pentru asta.
Dacă proiectul nu va fi lansat până la finalul lunii octombrie PNL va fi singurul responsabil pentru orice întârziere și mă voi asigura că fiecare brașovean înțelege negru pe alb exact cum, când și de ce va fi fost torpilat pur politic acest proiect de infrastructură vital pentru toți brașovenii. Știți foarte bine cu toții că inclusiv în campanii eu unul am fost cât se poate de fair-play și n-am făcut politicăraie din chestiuni tehnice privind proiectele vitale ale Brașovului.
Dar vă spun limpede că nu voi accepta sub nici o formă ca tronsonul Sibiu – Făgăraș să intre în malaxorul reglărilor de conturi din PNL. Proiectul are tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pornită licitația până la finalul lunii octombrie și este exclusiv o chestiune de voință politică în interiorul PNL pentru a-i da drumul. Așa că faceți ce e de făcut la voi pentru asta fiindcă noi pe partea noastră am făcut tot ceea ce era de făcut până în ultima clipă. Iar orice întârziere suplimentară la punctul ăsta este o pierdere directă și de neacceptat pentru toți brașovenii”, a scris  deputatul Tudor Benga pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: