Trupul neînsuflețit al fetiței de 5 ani, căutat și de voluntarii brașoveni a fost găsit în albia râului Buzău

Raisa, fetița de 5 ani și 7 luni din comuna Săgeata, județul Buzău a fost găsită decedată.

La căutări au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri dar și voluntari din Brașov. Fetița ar fi ieșit din curtea locuinței din Găvănești în seara de 1 iulie, în jurul orei 21:30 și nu a mai revenit.

”Căutarile au fost permanente, constante pe tot timpul nopţii, începând cu ora 6 se face treptat reîmprospătarea forţelor din teren cu aflux de efective din cadrul rezervelor de intervenţie. Poliţiştii, jandarmii, pompierii care au desfăşurat căutări pe tot timpul nopţii au acţionat in condiţii dificile, in zonă neiluminată, cu vegetaţie înaltă. Astfel urmărim reîmprospătarea fortei de interventie, in vederea unui randament optim, întrucât vom continua căutarile până la elucidarea tuturor imprejurărilor acestui caz.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.

Trupul neînsufleţit al micuţei a fost găsit în apele râului Buzău, în judeţul Brăila, în dreptul comunei Grădiştea.

„Cadavrul recuperat din albia râului Buzău, în judeţul Brăila, a fost identificat ca aparţinând minorei de 5 ani şi 7 luni, din Găvăneşti, a cărei dispariţie a fost semnalată de părinţii acesteia în seara de 01 iulie ”, au informat reprezentanții IPJ Buzău.

Conform IPJ Buzău trupul fetiței a fost văzut de către un polițist din elicopter.

SURSA FOTO: IPJ BUZĂU

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: