Trei minori din Ungra în stop cardio-respirator din cauza unei substanțe toxice

Update: Din pacate copiii in varsta aproximativ 7 ani si 9 ani, de sex feminin, nu au raspuns manevrelor de resuscitare.Cei doi copii au fost declarati decedati.Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este in stare gravă si i se acorda asistenta medicala la fata locului.

Update: Unul dintre copii a fost transportat la Spitalul Rupea, acesta a fost scos din stop cardio respirator, dar la scurt timp a intrat din nou. De asemenea mama si bunica copiilor prezinta simptome de intoxicatie. Acestea sunt constiente si li se acorda asistenta de catre personalul medical.
Stirea initială:
Alertă! 3 copii au fost găsiți inconștienți în comuna Ungra din județul Brașov. ”Din primele informații, se pare că aceștia au fost intoxicați cu tomoxan. S-au deplasat la fața locului 2 echipaje SMURD și 3 echipaje SAJ. Se deplasează și elicopterul SMURD de la Mureș. Cei 3 copii sunt în vârstă de 7 ani, 8 ani, respectiv 9 ani. Toți 3 sunt în stop cardio respirator”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: