Trei juniori de la FC Braşov se antrenează cu echipa mare

Juniorii braşoveni încep să crească. La doar câteva luni de la formarea Centrului de Copii şi Juniori al echipei FC Braşov, o parte dintre tinerii fotbalişti au reuşit să ajungă la echipa mare.
“Toto” Şanta a luat în aceste zile la pregătire trei juniori pentru a învăţa de la cei mai mari, şi de ce nu, dacă se descurcă bine să şi debuteze. Pentru antrenamentele din aceste zile “Toto” a primit în lot câte un jucător pe fiecare compartient, atât defensiv, cât şi la mijloc, dar şi în atac.
“În faţă” antrenorul Andrei Şanta mizează pe calităţile lui Sebastian Racz, atacantul născut în 2006 care se află şi în vizorul naţionalei de vârsta sa.
“M-am simţit foarte bine, şi am simţit că am avansat în tot în ceea ce am lucrat la antrenamente. Faptul că am intrat în vizorul echipei mari înseamnă pentru mine că sunt bun, că am calităţi care să mă ajute şi că am un viitor în faţă. Sunt diferențe foarte mari de forţă, de rapiditate a jocului, se observă la jucători că au mai multă experienţă, că joacă de mai mult timp. Am de învăţat de la ei o grămadă de lucruri, să joc mai repede, să gândesc mai bine.” a spus Sebastian Racz.
În linia mediană “Toto” a ales un mijlocaş dreapta pentru a se pregăti cu echipa mare. Este vorba de Raul Szabo, un tânăr născut în 2005 foarte rapid şi foarte tehnic.
“Acest lucru mă face să am mai mult curaj şi să am mai multă încredere în mine, să nu îmi fie frică de adversar. Este o diferenţă mare faţă de antrenamentele la juniori, diferenţă de fizic, de rapiditate a jocului, de gândire şi de personalitate a coechipierilor. Nu toată lumea poate avea şansa să intre în lot, ar fi ceva WOW şi pentru mine. Mulţi la 16 ani încă mai au de muncit, clar şi eu mai am de muncit, dar chiar sunt foarte fericit şi o să încerc să trag tare pentru a prinde lotul.”, a spus Raul Szabo.
Pentru apărare antrenorul braşovean mizează pe Robert Pandele. Un fundaş născut în 2006 cu unele calităţi defensive foarte bune.
“Înseamnă că munca mea dă roade, că anii aceștia de pregătire au fost buni pentru mine, sper să o ţin tot aşa. Se simte diferenţa foarte mult, cu echipa mare este foarte greu, dar eu sunt sigur că dacă voi munci va fi totul bine. Aici trebuie şi joci din prima sau din două atingeri şi în general forţa este cea mai grea” spune Robert Pandele.
Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: