Trei egaluri pentru Kids Tâmpa în meciurile de acasă

ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat trei rezultate de egalitate în primele meciuri de acasă din noul sezon al Ligii Elitelor. Astfel, Kids Tâmpa U16 a remizat, 1-1, într-un meci împotriva celor de la ACS FC Bacău.

Golul celor de la Kids Tâmpa, grupare pregătită de Nicu Văduva, a fost marcat de Șerban. După meciul celor de la U16, a urmat o altă remiză, cu același scor, 1-1, la U19, între Kids Tâmpa și Politehnica Timișoara.  Pentru „urșii” antrenați de Ovidiu Mihai a marcat Alessandro.

Ultima dispută a weekend-ului a avut-o Kids Tâmpa U17 (antrenor Florin Nistoroschi), care a încheiat și ea egal, 0-0, contra timișorenilor „alb-violeți”.

„Vreau să felicit toți băieții de la ambele grupe pentru atitudinea și dorința de care au dat dovadă, pe un teren foarte greu din cauza vremii. Dacă la U19 rezultatul este echitabil și oricare dintre cele două echipe putea să marcheze golul victoriei, la U17 rămânem cu un gust amar, având în vedere numeroasele ocazii de gol pe care ni le-am creat. Este foarte important că mergem mai departe neînvinși și pe viitor vom încerca să fim mai atenți și să acumulăm mai multe puncte”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ovidiu Mihai, la finalul meciurilor cu Poli Timișoara.

Echipele folosite de Kids Tâmpa în weekend în Liga Elitelor:

Kids Tâmpa U16: Roman – Horja, Bordea, Clinci, Comăniciu, Șerban, Vlad, Bosoi, Plăiașu, Sandu, Baican; au mai jucat: Drăgoi, Ungureanu, Goșman
Kids Tâmpa U17: Botiș – Cantauz, Mititelu, Stan, Vasile, Vasu, Leonard, Spătaru, Plăiașu, Goșman, Clinci; au mai jucat: Horjea, Bordea, Șerban
Kids Tâmpa U19: Loren – Mușetescu, Bundea, Goșman, Mihăilă, Țolu, Bugnar, Necula, Roșu, Garvalov, Alessandro; au mai jucat: Mureșan, Mitrică, Palade, Tălmaciu, Filipescu

În etapa viitoare, Kids Tâmpa U16 are din nou etapă liberă, în vreme ce Kids Tâmpa U17 și U19 au meciuri pe terenul celor de la U Cluj.

 

 

 

Sursa: ACS KIDS TÂMPA BRAȘOV 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: