Trei bărbați reținuți după bătaia din fața unei bănci din Brașov

Trei persoane au fost arestate după bătaia din fața unei bănci din Brașov. ”În baza probatoriului administrat în cauză, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 29 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe” și “tulburarea ordinii și liniștii publice“, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a spus comisar de poliție, Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Reamintim că astăzi, un grup de rromi s-au luat la bătaie în fața unei bănci.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 10,10, dispeceratul IPJ Brașov, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune fizică. Echipe mixte formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului pentru restabilirea ordinii și liniștii publice. ”Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat fizic. Un bărbat în vârstă de 60 ani a primit asistență medicală la fata locului, nefiind necesară transportarea acestuia la spital. Echipele de intervenție continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.” a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: