Trei accidente rutiere cu 12 victime la Sibiu

Accidente rutiere pe banda rulanta in judetul Sibiu. Cum turistii se intorc din vacanta, traficul rutier a crescut in intensitate, astfel ca au aparut si problemele. Primul accident rutier a avut loc langa Avrig.
”Intervine SMURD Avrig, SAJ Talmaciu, Ambulanta SAJ C, descarcerare Avrig. In accident au fost implicate 4 autoturisme cu un numar de 15 persoane.  Doar 5 persoane necesita ingrijiri medicale,fara victime incarcerate. Doua persoane au fost preluate de SMURD B Avrig, doua de B Talmaciu SAJ si o victima de C SAJ. Este vorba despre 3 femei și 2 bărbați, constienti”, au declarat reprezentantii ISU Sibiu.
 La scurt timp un autoturism a iesit in decor. ”Masina iesita de pe partea carosabila , o victima neincarcerata , la iesire din Agnita spre Barghis , intervine Smurd Agnita , fara probleme”, au spus pompierii sibieni.
 Putin mai tarziu, un alt accident s-a produs pe Valea Oltului, la km 244. Din primele informatii sunt 6 victime, o persoana inconstienta in stare comatoasa, o persoana cu fractura la genunchi si 4 persoane cu diverse traumatisme.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: