Tranziția spre un oraș echilibrat ecologic posibilă prin contribuția fiecăruia

COMPREST, principalul operator de salubrizare din Municipiul Brașov acordă o importanță deosebită calității serviciilor prestate în mijlocul cetățenilor pentru care își desfășoară activitatea.

Astfel, deși comportamentul comunității locale excede puterii operatorului, COMPREST face regulat verificări și intervine ori de câte ori este necesar prin salubrizarea stradală și întreținerea recipientelor utilizate în procesul de colectare.

În acest context, coșul stradal pentru deșeuri amplasat în zona Turnul Alb, un punct turistic important din Brașov, a fost înlocuit în data de 9.09.2021, ca urmare a vandalizării. Ulterior, în data de 15.09.2021, s-a constatat lipsa acestuia, astfel că s-a dispus amplasarea unui nou recipient, din dorința de a îmbunătăți imaginea pe care turiștii, dar și localnicii o pot avea despre orașul de la poalele Tâmpei.

Tranziția spre un oraș echilibrat ecologic este rezultatul unui efort conjugat, dar în primul rând prin contribuția fiecăruia dintre noi.

3 comentarii la „Tranziția spre un oraș echilibrat ecologic posibilă prin contribuția fiecăruia

 • 16 septembrie 2021 la 14:24
  Permalink

  Nu va stresați, știți ca animalele știu doar de “nuia”, abandonați-i..
  orientați-va în alte direcții, în Franța de ex maturatori erau în special francezi, aveau sectorul lor pe viata, spor de rușine, mii de angajați la firma primăriei, în alte tari ue, copilul ia locul părintelui măturător ieșit la pensie, salariu pana la 2000euro, zone fără coșuri de gunoi, curățenie în trei schimburi, nici politie nu le trebuia noaptea, păzeau maturatori..

  Răspunde
 • 16 septembrie 2021 la 15:30
  Permalink

  prin vestul asa zis civilizat care ne da noua lectii cum sa incalzim apa, nu pun cosuri de gunoi in zone aglomerate, cu institutii, ambasade, din motive de terorism (s-au plasat bombe in cosuri de gunoi), distrugeri la proteste, prefera sa angajeze oameni si sa dea cu matura in trei schimburi – absolut toate natiile arunca pe jos, e plin occidentul de lenesi, asistati sociali, defecti, drogati cu care nu stiu ce sa faca (motiv pt care aici se promoveaza protejeaza turismul low cost) deci asta despre “curatenie” este doar una din numeroasele prosteli occidentale

  Răspunde
 • 16 septembrie 2021 la 15:38
  Permalink

  in rest, nu va stresati…stiti ca animalele stiu doar de nuia. orientati-va in alte directii. in franta, maturatori angajau doar francezi, sector pe viata, salarii pana la 2000 de euro, spor de rusine, mii de angajati la firma primariei, postul al mostenea copilul celui iesit la pensie, dat cu matura si noaptea, nu le trebuia nici politie, pazea maturatorul fara sa-si dea seama..bafta

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: