Transport public de călători în Râșnov cu ”multe grade” la bord

5 pasageri în vehiculul de transport public și șoferul băut.

Din ce în ce mai mulți șoferi inconștienți în județul Brașov. La data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 61 ani, care conducea un vehicul destinat transportului public de călători, în care se aflau 5 pasageri, pe strada Câmpului din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,52 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: