Transparență marca Primăria Brașov. Cum și-a pus Coliban în cap toată presa

Primarul care promitea transparență și comunicare în campania electorală este de departe omul care și respectă ce a spus. De la începutul mandatului, atât presa, cât și aleșii locali sau brașovenii de rând au tot semnalat faptul că în administrația Coliban lipsesc transparența și comunicarea, iar ce apare pe facebook în live-urile primarului este total diferit de realitate. Până și apropiații primarului au reclamat aceste aspecte.

Ultima picătură care a umplut paharul a fost comunicarea unor informații care îi privesc pe brașoveni unor publicații din București, nicidecum presei locale. Măcar pe pagina Primăriei Brașov dacă s-ar fi aflat aceste informații referitoare la prinderea unui urs, tot ar fi fost ceva, dar, primarul TRANSPARENT, nici măcar atât nu a fost în stare să facă, chiar dacă și-a angajat la instituție o armată de consilieri. Ieri, atât jurnaliștii de la tv, cât și cei din presa scrisă (mass media locală) le-au reproșat reprezentanților Primăriei Brașov că oferă informații doar când au interes și pot puncta la imaginea lor. Bineînțeles că și pe grupul de presă răspunsul a venit cu întârziere, na, ieri a fost vineri, urma weekend-ul, iar comunicarea are nevoie de odihnă.

Precizăm că și anunțurile de angajare/selecție sunt publicate tot în ziare centrale, unele necunoscute total pentru brașoveni, cel mai probabil pentru ca nimeni să nu afle despre ele.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: