Transparență marca Coliban! Primarul pare lovit de amnezie și nu poate răspunde cine a parcat mașina cu care umblă pe trecerea de pietoni

La Forum cu bicicleta electrică, la deschiderea anului școlar cu mașina parcată pe trecerea de pietoni!

Pe facebook, luptător pentru un oraș verde și un tip care încurajează mersul pe jos, în realitate, primarul care îi împiedică pe pietoni și bicicliști să folosească zonele amenajate special pentru ei.

Astăzi a apărut în presa locală o poză cu una dintre mașinile ce aparțin Primăriei Brașov parcată pe o trecere de pietoni din oraș. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, mașina este de obicei folosită de primar. Fiind întrebat cine a condus-o astăzi și cine a parcat-o pe trecerea de pietoni, purtătorul de cuvânt nu a putut oferi explicații, nici după câte ore, semn că TRANSPARENȚA mult promisă de Coliban este doar praf aruncat în ochii brașovenilor.

Dacă primarul nu este în stare să spună dacă el a parcat sau nu mașina pe trecerea de pietoni, oare cum susține că “deschide primăria brașovenilor”? Cum poate să-i critice pe alții și să se laude că el încurajează mersul pe bicicletă și mersul pe jos când a blocat o trecere de pietoni si a obstrucționat accesul trecătorilor în zonă? Culmea, totul s-a întâmplat la o zi după ce s-a încheiat Forumul Orașelor Verzi, acolo unde pentru imagine și câteva like-uri pe facebook, primarul venea cu bicicleta electrică.

UPDATE:

Într-un final a venit și comunicatul de presă al primarului Allen Coliban, dar din partea USR, de parcă ar fi condus mașina partidului și nu pe cea a Primăriei Brașov. Jocul este de fapt de a muta discuția și distrage atenția de la subiect. Din start, primarul a început să vorbească de investiții, de parcă ar avea vreo legătură investițiile cu subiectul… Apoi, se scuză jalnic motivând că a fost vorba despre o stradă laturalnică, de parcă pe acolo nu pot circula pietoni, bicicliști, femei cu carucioare.

Însă, brașovenii nu mai sunt așa ușor de păcălit, înțeleg perfect situația.

Am ajuns la Colegiul Șaguna pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, pentru a vorbi despre investițiile pe care le facem în educație și a vedea cum din acest an începem colectarea selectivă în școli. Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la capătul unei treceri de pe o strădă lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor”, a spus Allen Coliban prin reprezentanții USR Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: