Transilvania365 a avut dreptate. Răzvan Popa ajunge în Parlamentul European

Transilvania365 a anuntat in urma cu cateva luni faptul ca Razvan Popa va merge in Parlamentul European. Ieri, printr-un comunicat de presa al PSD a venit si confirmarea.

Brașovenii vor fi mai bine reprezentați la Bruxelles! Răzvan Popa a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă certificatul care îi atestă calitatea de ales european. El își va lua locul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare.

 

”I-am asigurat pe brașoveni că îi voi reprezenta și le voi apăra interesele din orice funcție aleasă. Am făcut acest lucru în perioada în care am fost viceprimar. Voi dovedi că mă țin de cuvânt și la Bruxelles. Și nu voi fi doar acolo, voi ține regulat audiențe cu concetățenii mei. Nu există  poziție prea înaltă din care să nu poți să ?îi servești pe cei care te-au ales. Le mulțumesc brașovenilor și îi asigur că voi reprezenta România cu onoare și responsabilitate, în Europa” a declarat Răzvan Popa.

 

”Este o luptă pe care am început-o, la PSD Brașov, în 2014, în campania pentru alegerile europarlamentare. Am crezut cu toții că un brașovean va fi o voce în Parlamentul European. Totul nu se oprește aici, cu acest succes al nostru, al tuturor brașovenilor. Este momentul ca toți cei care sunt aleși, să dovedească prin fapte că merită onoarea care li s-a făcut, de a-i reprezenta pe români”, afirmă președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: