Transilvania Game Jam 2019 – Ediția I

În perioada 15 – 17 Martie 2019, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov va avea loc prima ediție a evenimentului concurs „Transilvania Game Jam”, competiție ce se va desfășura pe parcursul a 48 de ore. Peste 60 de participanți împărțiți în echipe de maximum 4 persoane își vor demonstra abilitățile de programare de jocuri sau concepte de joc. Concursul este  structurat pe două categorii, jocuri digitale și jocuri de societate, iar cele mai ingenioase idei vor fi premiate.

„Transilvania Game Jam 2019” este organizat de Tomorrow Hub, Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității „Transilvania”, Facultatea de Inginerie Mecanică și Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. Evenimentul se află la prima ediție organizată în Universitate, însă numărul mare de participanți demonstrează interesul studenților pentru domeniul gaming-ului. Organizatorii și-au propus să-i stimuleze pe tineri pasionați de jocuri și totodată să încurajeze munca în echipă. Pentru a crește interesul participanților pentru tehnologie, membrii Centrului de Informatică Virtuală și Robotică vor face o prezentare a echipamentelor disponibile în Institut, printre care se numără un echipament holografic, roboți și echipament haptic. Participanții vor avea posibilitatea de a experimenta aplicații de realitate virtuală în spațiul de VR ( realitate virtuală) din incinta Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania.

Concursul „Transilvania Game Jam 2019” va începe vineri, 15 martie, la ora 17:00 și se încheie duminică, 17 martie, la ora 19:00, ziua de vineri fiind dedicată unor workshop-uri gratuite pe teme de „game development” care să vină în sprijinul participanților. Desfășurarea întregului eveniment va avea loc la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania, strada Institutului, numărul 10, Brașov. Pe parcursul celor două zile de competiție, participanților le este pus la dispoziție spațiul necesar, precum și sprijin în orientare.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/36233293768831

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: