Transbus SA va asigura transportul brașovenilor pe ruta Viscri-Dacia-Rupea

După aproape 25 de ani, locuitorii satului Viscri vor putea beneficia, de servicii de transport rutier județean, spre și dinspre orașul Rupea, începând de săptămâna viitoare.

Acest lucru a devenit posibil în urma eforturilor depuse de  Consiliul Județean Brașov, prin includerea și aprobarea traseului Viscri – Dacia – Rupea în cadrul Programului Județean de Transport Public de Persoane, prin curse regulate 2014-2019 și a finalizării procedurii de atribuire electronică a operatorului de transport.

Serviciile de transport pe traseul Viscri – Dacia –Rupea vor fi asigurate de operatorul de transport rutier S.C. TRANSBUS S.A., care a fost desemnat câștigător, în urma atribuirii electronice și care a primit licența de traseu eliberată de Autoritatea Rutieră Română.

Operatorul de transport va asigura curse regulate în zilele de luni până duminică, inclusiv, pe ruta Viscri – Dacia –Rupea, cu plecare la ora 7.30 dimineața din Viscri și întoarcere la ora 14.30 din Rupea.

Hotărârea forului administrativ județean răspunde unei nevoi acute a locuitorilor din această zonă a județului, care au fost afectați negativ de lipsa de interes a operatorilor de transport pentru deservirea acestei rute.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: