“Toto” Şanta va conduce de pe bancă FC Braşov în meciul cu Petrolul, liderul neînvins

“Toto” Şanta, antrenorul care pregăteşte portarii stegari de ani de zile a trecut la alt nivel, el va fi cel care va conduce ca principal jucătorii FC-ului în meciul cu Petrolul. Chiar dacă face parte din în sfaff-ul tehnic al Steagului de ani de zile ca antrenor cu portarii, Andrei Şanta va face de acum pregătirea cu toţi jucătorii şi speră ca duminică FC Braşov să iasă învingătoare din disputa cu Petrolul.
Decizia a fost luată de Ioan Mărginean, preşedintele clubului, sperând ca astfel, alături de omul care cunoaşte cel mai bine “din iarbă” FC Braşovul, jucătorii să “se deblocheze” şi să reuşească un rezultat bun cu Petrolul.
“Am furat de la toţi antrenorii meserie. Îmi place ceea ce fac şi sper să reuşesc împreună cu colegii mei, cu domnii din conducere, să adunăm cât mai multe puncte. Asta e important la momentul de față. Eu şi săptămâna trecută când mi s-a spus să mă ocup de echipă le-am spus că fotbalul este un sport. Fă-l cu plăcere, vino cu plăcere la stadion. O să încerc să le arăt ce trebuie să facă prin antrenament, prin metodele de antrenament, plācerea de a juca. Sunt unii jucători care trebuie biciuiți, unii trebuie mângâiați. Sunt mai multe tipuri de fotbalişti, unii sunt foarte buni la antrenamente şi la meciuri mai puţin buni. Nu e dificil deloc, eu zic că echipa de pe ultimul loc poate să bată echipa de pe primul loc. Nimeni nu e considerat victorios dinainte de meci. Sper să dovedim”, a spus Andrei Şanta, antrenorul FC Braşov
Meciul cu Petrolul va avea loc duminică, 17 octombie, de la ora 12.30. Intrarea este liberă. Meciul va fi transmis pe DigiSport şi Look Sport.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: