Toți actorii dați afară pe nedrept au câștigat procesul cu Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov

O noua palma data Teatrului Sica Alexandrescu si Primariei Brasov. Actrita Ada Gales este ultima care a castigat procesul intentat Teatrului Sica Alexandrescu . ”Am câștigat (și eu) procesul cu Teatrul Sică Alexandrescu Brașov. Just saying”, a scris tanara pe contul sau de facebook.

Astfel, actrita a intregit tabloul actorilor dati afara, dar care au castigat lupta cu Primaria Brasov si Teatrul Sica Alexandrescu. In total 5 angajati au fost concediati pe nedrept. Este vorba despre Claudiu Goga, Mariana Hudisteanu, Marius Cordos, Maria Garbovan si Ada Gales. Mai mult decat atat, Teatrul Sica Alexandrescu a fost obligat sa-i angajeze pe actori pe posturile ocupate inainte de a fi dati afara. De asemenea, instanta a decis ca fostii angajati sa primeasca si salariile pe perioada cat nu au putut sa mearga la munca, adica aproximativ un an. Cu alte cuvinte, fostii angajati au primit banii fara ca macar sa mearga o ora la munca si totul, cu largul concurs al celor din Primaria Brasov care coordoneaza activitatea de la Teatrul Sica Alexandrescu. Numai ca, aceste gafe nu vor ramane fara ecou. Cu siguranta, Curtea de Conturi se va sesiza in aceasta speta si va trage la raspundere pe cei responsabili.

Corect ar fi ca vinovatii sa plateasca din propriile buzunare, niciodecum sa plateasca contribuabilii prin bugetul Primariei Brasov. Desi acest caz este rasunator, reprezentantii Primariei Brasov nu scot un cuvant. Interesanta este si lipsa de reactie a consilierilor locali. Desi prin aceasta greseala, paguba este destul de mare, niciun consilier , cu exceptia lui Cristian Macedonschi, nu pare interesat de problema. Culmea este ca nici Primaria Brasov nu le-a adus la cunostinta consilierilor faptul ca a pierdut procesul cu angajatii Teatrului Sica Alexandrescu, desi 4 dintre angajati au primit si despagubirile aferente, adica bani de la bugetul local. Oare nu ar trebui informat si Consiliul Local? Oare chiar sunt doar paiete in acest for, nu are nimeni coloana vertebrala sa intrebe despre aceasta situatie?

 

 

 

 

Cititi si https://transilvania365.ro/primaria-brasov-a-platit-4-angajati-pentru-aproape-un-an-fara-ca-acestia-sa-lucreze-macar-vreo-zi/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: