Tot mai verde orașul lui Coliban 😁 În raportul de activitate, niciun cuvânt despre mediu

Brașovul a devenit tot mai neîncăpător din cauza numărului mare de mașini. Traficul rutier pe principalele artere este tot mai aglomerat, șoferii așteptând minute bune prin intersecțiile brașovene. Dacă în realitate lucrurile arată destul de rău, pe hârtie, totul este…verde pentru actuala administrație locală. În raportul de activitate transmis presei cu ”prioritățile” administrației locale, apar multe, dar concret despre mediu, nimic, deși subiectul l-a ajutat pe Coliban în campania electorală.

Ce spunea primarul Coliban cu un an în urmă

Brașovul e frumos, da’ pute!
Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016.
Pute a impostură în Consiliul Local. Acolo unde nu poți să faci distincția între PNL și PSD. De asta am avut sute de voturi în unanimitate în ultimii ani.
Pute a corupție, din acest motiv unii reușesc să construiască cartiere întregi fără să asigure utilități, trotuare, creșă sau zone verzi.
Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani”, a scris pe facebook primarul Allen Coliban.

Timpul a trecut, iar useristul a ajuns primar. Cum s-a încălzit, mirosul urât de gunoi a început să se simtă în oraș, dar primarul nu are nas pentru așa ceva, pentru că na, e la putere acum. Cu alte cuvinte, dacă în trecut stătea toată ziua pe la primărie să ”lupte” cu dușmanii mediului, acum, când este de partea cealaltă a baricadei, nu mai simte mirosul urât, totul este perfect din fotoliul de primar.

Tot aici, actualul primar USR vorbea despre impostură în Consiliul Local. A fost atâta impostură la PNL, încât Coliban și USR a făcut alianță cu cei care au condus orașul și în trecut, adică PNL, partidul pe care îl critica în continuu în campania electorală.

Totuși, vom avea la Brașov un FORUM al orașelor verzi. Adică multă gargară administrativă și discuții inerminabile.

Credibil personajul, nu?

Reamintim că Municipiul Brașov  se află în top 3 în ce privește poluarea…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: