Toate turnurile și bastioanele din Brașov arată ca după bombardament. Turiștii ”alungați” de nepăsarea administrației locale și județene (VIDEO, FOTO)

Administratiile locale si judetene au pus lacat pe istoria acestui oras. Este si cazul turnurilor si a bastioanelor. Vorbim de Turnul Alb, Turnul Artelor, Turnul Lemnarilor, dar nu numai. Pana si cladirea unde a functionat Centrul de Agrement de sub Tampa se degradeaza pe zi ce trece, totul din cauza nepasarii, a dezinteresului autoritatilor. Multi brasoveni au ajuns sa-l regrete pe Aristotel Cancescu cand au vazut ca in doi ani toate cladirile cu incarcatura istorica din Brasov au fost abandonate, lasate sa se degradeze.

Daca ar fi fost lasata doar o cladire in paragina ar fi fost de inteles, dar cand in anul Centenarului autoritatile  au lasat mai multe monumente istorice sa se degradeze si nu sunt in stare sa monteze cateva scanduri la scari, atunci inseamna ca managementul lasa de dorit. Rusinos este ca se pregatesc evenimente in Piata Sfatului, dar cand sutele de turisti merg spre Turnul Alb sau spre Turnul Artelor de sub Tampa se ingrozesc de ceea ce vad. Totul lasat in paragina. Asa este sarbatorit CENTENARUL la Brasov?

Din informatiile detinute, turnurile sunt in proprietatea Primariei Brasov, dar in administrarea Consiliului Judetean, astfel ca nici una dintre institutii nu a investit in aceste cladiri.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: