Toate ciurucurile și traseiștii de la alte partide au ajuns la PMP Brașov

PMP a devenit la Brașov formațiunea politică care  ”culege” toți traseiștii de prin alte partide. Deci, dacă ai trecut printr-un alt partid ca vântul printre copaci, dar vrei să te afirmi, eventual să mai prinzi un mandat de consilier la județ sau la Consiliul Local, ai șanse mari să reușești dacă te înscrii la PMP. Organizația te acceptă, indiferent dacă ai fost praf în mandatele trecute.

Astfel, partidul a ajuns o adunătură de refuzați/expirați sau dați afară din alte partide din cauza ”activității” extraordinare pe care au avut-o. Ce-i drept, sunt veniți și oameni cu experiență, oameni cu carismă sau muncitori, care, într-adevăr, pot face treabă, dar dacă se înconjoară de oportuniști, formațiunea politică nu va ajunge prea departe.

De exemplu, fostul ministru Gheorghe Ialomițeanu este clar un câștig pentru partid, la fel și venirea tânărului Radu Paul care, măcar se vede că are intenții de a schimba ceva în bine. Dacă va reuși sau care va fi parcursul său, Dumnezeu știe! Cert este că în ultimul an pe la partid s-au perindat mai mulți lideri, cu gândul de a mai prinde vreun loc prin Consiliul Local sau Județean.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: