Toamna se numără… turiștii (FOTO)

Brașov – o Mecca a turismului. Asta visăm, dar deocamdată e un coșmar!

După Amural Festival Vizual (https://transilvania365.ro/a-debutat-in-forta-amural-festival-vizual-foto-video/) și Festivalul Internațional Cerbul de Aur (https://transilvania365.ro/concluziile-cerbului-de-aur-plusuri-si-minusuri-cine-a-dezamagit-foto-video/) care au însuflețit orașul, urmează zilele mohorâte, la propriu și la figurat. Piața Sfatului e în continuare baricadată de gardul inestetic de protecție; în interior se lucrează intens (sic!), grămezile de schele și scaunele stau în ploaie, încărcate cu încetinitorul în camioane. Peste drum, baricadată și împopoțonată cu avertismente, Biserica Neagră, și ea parțial în renovare, cu același program modest de funcționare cu publicul.

Evident, turiștii oftează consolați, pozând aiurea ce a mai rămas neprotejat. Nu le rămâne decât să se scufunde într-o bodegă ca să-și înece amarul și să caște mai bine ochii data viitoare.

Nu așa atragem turiștii, cu “ocolitoare” în Piața Sfatului și cu instalații postmoderne” lipite de Biserica Neagră. Mai e mult de lucru la strategii și viziuni… Pe cai, tovarăși conducători de oraș!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: