Titlul de Campion la Viteză în Coastă se dispută la Trofeul Opel

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă are loc la Brașov în perioada 12 – 14 Octombrie. La linia de start sunt așteptate peste 90 echipaje. Organizat de Club Sportiv AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, Trofeul Opel încheie sezonul competițional și stabilește campionul național.

Organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, competiția se va desfășura pe sectorul de drum Brașov – Poiana Brașov, traseul având o lungime totală de 5 km. Pe durata celor două zile de concurs piloții se vor lupta pentru cel mai bun timp, acumulând puncte pentru clasamentul anual. Competiția dintre piloți este destul de ridicată la toate clasele, titlul de campion național urmând a fi definitivat la Trofeul Opel.

Partenerul principal al competiţiei este și în acest an Opel România. Spectatorii vor putea admira noile modele Insignia Tourer, Grandland X, Crossland X, Astra și Mokka X, expuse în zona startului competiţiei. Opel Insignia GSi şi Opel Grandland X vor fi maşinile oficiale pentru siguranţa traseului, acestea parcurgând traseul atât înainte cât şi după echipaje.

Adrenalina și distracția vor fi asigurate în timpul competiției de Omniasig, unul dintre cei mai importanți parteneri ai evenimentului. Cu sprijinul Super Bet România, organizatorii pariază că publicul va avea parte de mult spectacol din partea echipajelor înscrise. Secretariatul competiției va fi localizat și în acest an la Hotel Aro Palace. Nu în ultimul rând, Selgros va pune la dispoziție tot sprijinul necesar pentru organizarea unui eveniment de succes.

Coresi Mall va găzdui și în acest an conferința de presă inițială a evenimentului, ce va avea loc Joi, 11 Octombrie, ora 12:00. Mai multe detalii despre eveniment, precum și regulamentul particular și cererea de acreditare media pot fi găsite pe site-ul oficial www.trofeulopel.ro .

 

 

 

Programul evenimentului:

 

Joi, 11 Octombrie

Conferinţa de Presă iniţială               Coresi Mall           ora 12:00

 

Vineri, 12 Octombrie

Fotografia Oficială și prezentarea piloților     Parc Service, la podium      ora 19:30

 

Sâmbătă, 13 Octombrie

Recunoaşteri – manșa I, ora 08:45

Recunoașteri – manșa a II-a, ora 10:30

Recunoașteri – manșa a III-a, ora 12:00

Deschiderea temporară a circulației 13:00 – 14:00

Antrenamente cronometrate – manşa I, ora 14:15

Antrenamente cronometrate – manşa a II-a, ora 16:30

 

Duminică, 14 Octombrie

Recunoașteri – manșa a III-a, ora 08:45

Recunoașteri – manșa a IV-a, ora 10:30

Deschiderea temporară a circulației, 12:00 – 13:00

Manșa I de concurs, ora 13:15

Manșa a II-a de concurs, ora 16:00

Festivitatea de premiere – Parc Service, la podium, ora 19:30

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: