Titlu de excelență acordat polițiștilor din cadrul IPJ Brașov

Ca urmare a activităților desfășurate pentru menținerea siguranței cetățenilor aflați în situații dificile, pentru îndeplinirea cu profesionalism a atribuțiilor de serviciu în momentele în care au fost identificate situații ce ar fi condus la o întrerupere a bunului mers al lucrurilor în societate, dar mai ales pentru spiritul civic și pentru dăruirea față de cetățeni, prin prisma meseriei, astăzi, 22 septembrie 2020, șapte  polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost răsplătiți cu titlul de excelență “PRO URBE-Erou al comunității”,  decernat  de către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov.

 

În cadrul unei ceremonii festive, colegii noștri, comisar șef de poliție Chiriță Mihai, agent de poliție Bujoreanu Alexandru-Constantin, agent  principal de poliție Dobrescu Dalina, agent principal de poliție Țurcan Ovidiu, agent șef de poliție Stănculescu Marius, agent șef de poliție Popa Cornelia-Maria și agent șef adjunct de poliție Ceclan Daniel, au fost răsplătiți pentru implicarea de care au dat dovadă atât în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cât și în timpul liber.

Acordarea acestor titluri a fost primită cu emoție de către polițiștii brașoveni, care vor continua să acționeze în slujba cetățeanului și pentru siguranța acestuia!

Suntem onorați să avem în cadrul echipei Inspectoratului de Poliție Județean Brașov oameni care cunosc principalele atribute ale umanității!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie pentru siguranța dumneavoastră!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: