Tineri surprinși de jandarmi având asupra lor substanțe cu efect psihoactiv

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov au depistat un grup de trei tineri,între care și un minor, care aveau asupra lor o cantitate de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

         O cantitate de 7g de substanță interzisă a fost găsită de către jandarmi asupra unor tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani în municipiul Brașov . Aceștia se aflau sâmbătă seara, pe o strada din mun. Brașov, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona. Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora iar asupra unuia dintre tineri a fost găsită cantatitea de 7g de substanță interzisă, susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive. După identificarea persoanei respective, tânărul a recunoscut faptul că deține pentru consum propriu, neputând însă oferi detalii cu privire la proveniența lor.

         Având suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite fac parte din categoria produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive, acestea au fost ridicate, persoana în cauză fiind condusă la sediul Poliției. Totodată, actele de sesizare întocmite de către jandarmi, au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: