Tineri prinși în flagrant la furat de haine în mall

La data de 19 februarie  a.c., ca urmare a unor activităţi informativ-operative derulate, o echipă formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale și Serviciului Criminalistic al I.P.J. Brașov, au procedat la prinderea în flagrant a 4 persoane care au sustras produse de vestimentație din mai multe magazine amplasate în două centre comerciale din mun. Brașov.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 19.02.2019, în intervalul orar 16:30 – 17:00, patru persoane cu vârste cuprinse între 17 ani și 43 ani, din județele Sibiu și Vâlcea, s-au deplasat într-un centru comercial situat în  mun. Brașov, iar din incinta mai multor magazine au sustras articole de îmbrăcăminte, cărora le-a îndepărtat sistemul de siguranță, trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea lor.

Persoanele în cauză au fost interceptate de către polițiști în momentul în care se pregăteau să părăsească parcarea complexului comercial, asupra lor fiind găsite 49 articole de îmbrăcăminte, acestea fiind ridicate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Braşov, a reieşit faptul că, persoanele în cauză au mai comis fapte de acest gen pe raza mun. Braşov,

în 29.01.2019, respectiv 02.02.209 împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 21 ani din mun. Sibiu, identificat, pe numele căruia polițiștii au emis mandat de aducere.

Față de cei patru suspecți prinși în flagrant a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”furt” instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: