Tineri arestati dupa ce au furat dintr-un supermarket

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 28 ani și a unei femei de 22 ani,  din Brăila, respectiv București.

Aceștia, în ziua de 05 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, ar fi sustras mai multe bunuri alimentare, în valoare de aproximativ 1 000 lei, de pe rafturile unui supermarket din municipiul Codlea, după care ar fi părăsit magazinul.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor doi, care, la momentul comiterii faptei, ar fi fost însoțiți de un al treilea bărbat, de 23 ani, din București.

Bărbatul de 28 ani și femeia de 22, ambii cu antecedente penale, au fost reținuți pentru 24 ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

În cazul celui de al treilea bărbat nu a fost propusă măsură preventivă întrucât acesta era deja deținut în Penitenciarul Codlea, pe numele său fiind emis mandat de executare a pedepsei închisorii într-o altă cauză.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: