Tinel Tărăbuță: vrem iluminat festiv pe toate bulevardele principale din Brașov, nu doar în centru”

ConsilieruL local Tinel Tarabuță s-a arătat dezamăgit de modul în care Primăria Brașov a decis să se ocupe de iluminatul festiv din Brașov. ”Este al treilea an consecutiv în care solicit Primăriei rezolvarea problemelor ridicate de cetățeni. Aceștia au sesizat, pe bună dreptate, că pavoazarea orașului pe timpul sărbătorilor se face doar în centru. Respectăm turiștii, centrul, cetățenii din zonă dar intrarea în Centrul Istoric se face prin căile de acces care îl leagă de marginile orașului. Aceste zone, de la margine, sunt lăsate de izbeliște și nu au iluminat public festiv. Un lucru care nu mai e întâlnit prin alte localități, de la comune, la orașe mari,  să nu aibă un iluminat adecvat acestor Sărbători. Anul trecut am primit un răspuns ipocrit din partea domnului primar, că tot ne spune nouă că facem propuneri ipocrite. El ne-a propus să cumpărăm din banii noștri brăduți și ornamente și să punem în cartiere.

Totuși, impozitele cetățenilor sunt la Primărie, nu  în altă parte. Nu este obligația noastră să facem acest lucru, să punem bani din buzunar. Nu am solicitat iluminat festiv în toate cartierele și pe toate străduțele, ci pe bulevardele principale, străzile principale și la intrări. Nici nu vreau un brad la mine  la bloc cum a sugerat primarul. Acolo am brad pe care îl împodobesc în fiecare an. În iarna lui 2015, înaintea campaniei electorale, au fost  puși brazi în toate cartierele și a fost și iluminat public, și locuri de joacă. Timp mai  este, pentru a extinde rețeaua. De iluminat festiv.

A doua problemă este deszăpezitul, eu am venit de la Primărie, trotuarul este nedeszăpezit în fața instituției, ca să nu mai vorbesc despre străzile din Centru. Acele numere , de sesizare ale problemelor cu deszăpezirea, au fost publicate degeaba, suni și nu îți răspunde nimeni. Eu nu sun în calitate de consilier local, în calitate de cetățean. Să faci o jumătate de oră de la Uzina 2 până la Județean, nu e în regulă. Sâmbătă, podul de pe Zizinului era blocat de un tir, Poliția îndruma pe rute ocolitoare, am sunat la acele numere și nu răspundea nimeni”, a incheiat Tinel Tarabuta, consilier local PSD.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: