Țiganii implicați în bătaia golănească de la Codlea vor rămâne fără ajutor social

După ce mai mulți polițiști locali au fost bătuți de romii din Codlea, primarul Mihai Cîmpeanu s-a gândit la o decizie radicală. Într-o postare pe facebook, primarul a precizat că cei implicați în scandal vor rămâne fără ajutoare sociale.

”Toleranță ZERO pentru astfel de manifestări!

Este o situație de neacceptat pentru Codlea, mai ales că vorbim de un cartier în care s-a investit pe parte de educație, inclusiv din fonduri europene, peste 4 milioane de euro. Nu este posibil să avem o asemenea rată de risc în cartierul Mălin și o imagine negativă asupra orașului.

Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune toate măsurile necesare la nivelul administrației pentru corectarea și sancționarea acestor derapaje. Orice ajutor din categoria socială pentru acești indivizi infractori implicați in evenimentul nefericit din cursul serii trecute va fi sistat.

Codlea s-a dovedit în timp un oraș cu oameni liniștiți, care muncesc și își cresc copiii în siguranță și așa trebuie să rămână”, a scris pe pagina sa de facebook primarul Mihai Cîmpeanu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: