Teatrul de Artă București vine la Făgăraș, cu spectacolul “Un bărbat și mai multe femei”. O comedie explozivă, cu Paula Chirilă și George Constantinescu

Joi 23 iulie, ora 20.30, Teatrul de Artă București așteaptă publicul făgărășean, în premieră, la comedia „Un bărbat și mai multe femei” de Leonid Zorin, care se va juca în aer liber, în Cetatea Făgărașului. Reprezentația este prima din cadrul turneului în aer liber, “Teatru sub stele”, pe care Teatrul de Artă București îl desfășoară, în această vară, la Făgăraș, Sibiu, Saturn și Neptun.

 

Spectacolul „Un bărbat și mai multe femei” este dublu premiat – Premiul pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cea mai bună actriță – la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie.

 

Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei.” Roxana Farca, “Lumea Mare”

 

Femeile, în spectacol, sunt interpretate de Paula Chirilă, actriță de teatru și film, cunoscută publicului atât de pe scenă, din spectacole precum Dragoste în patru tablouri, la Teatrul Nottara, Romeo și Julieta, Old Love, la Teatrul Alexandru Davila, cât și din producții TV precum Divertis, Te cunosc de undeva, Mireasă pentru fiul meu etc. Paula Chirilă a obținut Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Comic 7B, Festival de Comedie (2018), pentru rolul din spectacolul Un bărbat și mai multe femei și Premiul pentru Cea mai bună actriță de comedie, la Festivalul Internațional de Teatru și Film Hyperion, pentru rolul din scurtmetrajul Nunta.

 

Bărbatul este brașoveanul George Constantinescu, tânărul fondator și director al Teatrului de Artă București, actor cu peste 25 de roluri în teatru și 10 roluri în film, câștigător a nu mai puțin de trei premii pentru Cel mai bun actor, la festivaluri naționale de teatru, între care unul pentru Cel mai bun actor, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie. În film, cele mai recente producții în care poate fi văzut sunt Dezertorul și Apostolul Bologa la TVR, comedia 6,9 grade pe scara Richter, a regizorului Nae Caranfil și serialul HBO, Bani negri, al lui Daniel Sandu, regizorul filmului Un pas în urma serafimilor.

 

În toamna anului trecut, „Un bărbat și mai multe femei” a ridicat în aplauze sala Teatrului Molière din Bruxelles, în cadrul Maratonului Românesc de Comedie organizat de Teatrul de Artă București. Spectacolul a fost invitat și s-a jucat, de asemenea, la Köln – Germania, cu sprijinul Centrului Cultural Român Köln, la Pitești, Lugoj, Satu Mare și, tot anul trecut, la aniversarea a 10 ani de succes, a încântat publicul din țară, în cadrul turneului aniversar care a cuprins orașele Bârlad, Piatra Neamț, Focșani, Bacău și Suceava.

 

BILETE pentru reprezentația din 23 iulie, ora 20.30, se pot rezerva la tel. 0268211929, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și se vor achiziționa cu 1 oră înainte de începerea evenimentului, de la Casieria Cetății Făgărașului

 

*****
IMPORTANT! Măsuri de siguranță, în contextul COVID 19

– Pentru a putea menține distanțarea fizică necesară în contextul actual, un număr redus de locuri este disponibil.

– Accesul se face începând cu ora 19.30, iar locurile se ocupă în ordinea sosirii. Spectatorii sunt rugați să vină din timp, astfel încât, până la ora 20.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului.

– Pentru siguranța tuturor, persoanele care prezintă simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) sunt rugate să rămână acasă sau în unități unde pot primi îngrijiri.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: