Teatrul Arlechino reia spectacolele…în aer liber! Intrarea este gratuită

Vești bune pentru cei mici. Teatrul Arlechino reia seria spectacolelor, de această dată, în aer liber. Intrarea la piesele de teatru este gratuită.

”Suntem fericiți să vă anunțăm că vom relua programul de spectacole, de data aceasta în aer liber. Astfel, vă așteptăm începând cu weekendul acesta, în zilele de sămbătă și duminică, de la ora 11.00, în piața Sf. Ioan (în spatele hotelului Aro Palace), să ne reîntâlnim cu actorii noștri minunați.
Spectacolele programate pentru a fi jucate sunt „Cei trei purceluși” (13 iunie) și „Capra cu trei iezi” (14 iunie).

Conform măsurilor de siguranță, la intrarea în perimetrul destinat evenimentelor se va măsura temperatura participanților, este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a spectacolului, cât și păstrarea distanței minime de 1.5 m, atât la intrarea, cât și la ieșirea din perimetru, și va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor. De asemenea, accesul spectatorilor se va face începând cu ora 10.00.
Vă adresăm rugămintea de a respecta măsurile de siguranță mai sus menționate.

În cazul în care vremea nu va fi prielnică și va ploua, este probabil să reprogramăm aceste spectacole. Noi sperăm, totuși, că vom avea zile cu soare și totul va fi minunat.
Așadar, vă așteptăm în piața Sf. Ioan să ne bucurăm împreună de revederea mult așteptată.

Intrarea este liberă!” au declarat reprezentanții Teatrului Arlechino.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: