Teatrul Arlechino își redeschide porțile

Vești bune, dragi prieteni! Începând din acest weekend ne redeschidem porțile și vom avea primele reprezentații pe anul acesta în sala de spectacole a teatrului.

Astfel, vă dăm întâlnire sâmbătă și duminică, de la orele 10.30 și 12.30, să urmărim împreună spectacolele „Aventurile lui Chilli Ramirez” (06/02) și „Ridichea uriașă” (07/02). Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).Deoarece ne dorim ca deschiderea să se facă în condiții de siguranță, vă reamintim următoarele reguli:

– numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 35

– la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.

– este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul

– accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începere.

– casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

– Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.

 

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.

 

Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite, pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite!

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: