Taximetriștii brașoveni au protestat din nou (VIDEO)

Taximetristii brasoveni au protestat din nou impotriva ride-sharing-ului. Acestia s-au saturat de taximetria mascata facuta de unii soferi. Mai exact, cei care practica ride-sharing nu emit bonuri fiscale si nu sunt dotati cu case de marcat, sustin taximetristii. De asemenea, ”concurenta” nu are nevoie nici de atestat pentru a transporta persoane cu autoturismul. Astazi, in semn de protest, taximestristii brasoveni s-au deplasat in coloana din zona Roman pana în centrul municipiului.

Precizam ca ride-sharing-ul este o alternativa la transportul traditional de persoane realizat cu taxiurile. Din pacate, in ultima perioada au aparut tot mai multe companii care practica acest tip de transport.

Ce-i drept, sunt probleme si la taximetristi. Si ei ar trebui sa-si ”elimine” colegii care nu ofera bonuri fiscale sau care refuza clientii, in special cei care isi fac veacul in zona garii. Atata timp cat sunt unii care nu ofera bonuri fiscale,  se incadreaza tot la transport de tip ride-sharing. Apoi, o alta problema o au companiile mari. Este cunoscut faptul ca au multe licente de transport, dar nu si masini. Poate nu ar strica o verificare in acest sens.

 

One thought on “Taximetriștii brașoveni au protestat din nou (VIDEO)

 • 14 februarie 2019 la 17:54
  Permalink

  Uber ofera fiscalizare pentru fiecare cursa!
  La sfarsitul fiecarei curse se genereaza automat o factura care ajunge la client.
  In aceasta situatie bon fiscal oferit de taxi=factura.
  Soferul de Uber este angajat la o firma, si plateste taxe si impozite.

  Nu e vina Uber ca majoritatea clientilor aleg calitatea acestui serviciu in pofida taxiurilor.
  Daca taxiurile ofereau calitate, flexibilitate si seriozitate, nu s-ar fi ajuns in situatia asta.

  Nu sunt angajat Uber/sofer Uber, ci doar un client foarte multumit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: