Taxele si impozitele raman la aceeasi valoare si in 2019. Ce se va intampla cu impozitele pentru cladirile monument istoric?

Primaria Brasov doreste sa pastreze acelasi cuantum al impozitelor si taxelor si in anul 2019.  Aceasta propunere va fi supusa dezbaterii publice.  De asemenea, se va lua in discutie si scutirea de la plata impozitelor pentru cladirile monument istoric a caror fatata a fost renovata de proprietari.  Ce se va intampla cu locatiile monument istoric a caror fatada nu a fost renovata? 
“Propunerea pentru anul 2019 supusă dezbaterii publice prevede acelaşi nivel al taxelor şi impozitelor ca în anul 2018. În această perioadă de dezbatere se va lua în discuţie dacă scutirea de impozit pentru monumentele istorice se va face în condiţiile aplicării prevederilor Codului Fiscal, respectiv scutirea se va acorda doar celor care şi-au renovat faţadele, sau dacă se va aplica în continuare pentru orice clădire monument istoric” a declarat Sorin Toarcea, purtator de cuvant la Primaria Brasov.  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, către Direcţia Fiscală (program luni, marţi, joi, vineri 8.00-16.30, miercuri 8.00-18.30), sau pe e-mail dirfiscala@brasovcity.ro sau dirfiscala@dfbv.ro. Aceste propuneri pot fi transmise în perioada 21.02-15.03.2017.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: