Tăriceanu la Brașov: Sunt mult peste 50% șanse ca Ialomițianu să fie candidatul comun la municipiu (VIDEO)

Surprize pe scena politică din Brașov.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit joi la Brașov pentru a tranșa problema candidaților la alegerile locale. Pentru Primăria Brașov, ALDE l-a pregătit pe fostul ministru Gheorghe Ialomițianu. Mai mult decât atât, liderul ALDE a anunțat că Ialomițianu ar putea fi candidatul comun al alianței PSD-Pro România-ALDE.

”Am avut o discuție cu domnul Ialomițianu chiar înainte de conferința de presă. Suntem într-o relație amicală. Ne cunoaștem de mult timp și îl apreciez. Sunt foarte bune șanse ca el să candideze la primărie, iar ALDE să îl susțină. De asta mă și aflu astăzi aici. Conducerea ALDE favorizează foarte mult aceasta solutie a unei aliante prin care domnul Ialomițianu să fie candidat comun la municipiu, dar trebuie să discutam si cu cei de la PSD. Eu cred că sunt cu mult peste 50% șanse ca această formulă să se contureze.” a declarat Tăriceanu.

 

One thought on “Tăriceanu la Brașov: Sunt mult peste 50% șanse ca Ialomițianu să fie candidatul comun la municipiu (VIDEO)

 • 7 iunie 2020 la 16:01
  Permalink

  Asta numai la noi se poate, după ce Ialomițianu a fost pdl,ist si omul lui Base si Scripcaru, după s-au certat, Geroge zic. Iar acuma după ce a fost înjurat la greu Tăriceanu, altă belea politică , de către Ialo, acuma candidează din partea Alde, care nu e nici psd ,nici pnl, partidele politice sunt oricum de decor, nu există ideologie, program, etc, astea sunt doar istorie si cuvinte mari, ele, partidele, guvernează si fac legi doar pt a fi ei alesi, adică oameni de joasă speță, parveniți, cei mai mulți, care toată viața au fost cei ce au supt de la Buget, direct si indirect, si dacă sunt privați, afacerile banoase si necinstite tot cu statul le-au avut.
  Iar aceste mari partide hoațe și care se ocupă doar cu furtișaguri sunt PSD si PNL, dar si Alde si Partidul Pro, tot de acolo sunt desprinse.
  Am avut incredere in USR,dar in timp, la ce lideri au si cum se ceartă intre ei, au ajuns si ei ca si cei mai sus amintiți.
  Dezamăgit complet, pe cine putem alege?? nu știu, sigur e că trebuie schimbată radical legea electorală, să poată candida oameni onești și cinstiți, dar legea nu le permite, îți trebuie, cinstit numărând mii si zeci de mii de susținători, ceea ce nu se poate obține, poate doar un vip sau cineva f cunoscut si fără bani, iar nu poți face…deci puterea si ciolanul rămâne prin rotație tot a lor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: