Târg de locuri de muncă la ITC Brașov

First Job School organizeaza in perioada 10-11 octombrie  CEL MAI MARE TARG AL LOCURILOR DE MUNCA. Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul, care va avea loc la ITC Brasov, va gazdui 70 angajatori din judetele Brasov si Covasna care pun la dispozitia participantilor peste 500 locuri de munca. Targul este organizat in cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii managementului din sectoare economice SNC”, cod Mysmis 117990, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman si se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatori din toate domeniile de activitate cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1500 euro/luna, fara comision de recrutare. Organizatorul preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.

First Job school  a certificat peste 5000 persoane in diverse meserii, fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila avand experienta in a organiza evenimente de amploare, organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

First Job School are experienta in  a organiza evenimente de amploare, organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: