Tandem la ALDE Brașov. Căncescu la Consiliul Județean, Ialomițianu la Primărie

ALDE Brașov intră în forță în cursa pentru Primărie și Consiliul Județean. Astăzi, au fost prezentați cei doi care se vor bate pentru cele două instituții. Este vorba despre tandemul format din Gheorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe în Guvernarea Boc și Aristotel Căncescu, fost președinte al Consiliului Județean Brașov înaintea lui Adrian Veștea.

”De la sfârșitul lunii iunie sunt membru ALDE. Am experiență în administrație, cunosc problemele brașovenilor, lucrez în echipă și sunt convins că împreună cu domnul Aristotel Căncescu putem face multe pentru județul Brașov. Noi venim cu soluții concrete, nu avem mize politice. Vrem să lăsăm niște lucruri importante în Brașov”, a spus Gheorghe Ialomițianu.

Fostul liberal și președinte al CJ s-a arătat destul de încrezător. Acesta l-a acuzat pe actualul președinte că nu a făcut nimic pentru județ. Mai mult decât atât, Căncescu a dat și câteva exemple concrete.

”În 2016 nu doream să mai candidez, ci doream să formez un alt om mai tânăr care să rămână în locul meu. Însă, vreau să ies cu fața sus, nu cum doresc procurorii. Sunt abuzuri grave acolo. În plus, în Brașov nu s-a făcut nimic în 4 ani. Bastioane, muzee, totul este lăsat la voia întâmplării. Nu pot să văd cum este distrus județul. De asemenea, la aeroport nu s-a făcut nimic.Acum s-au ridicat niște schele, dar până anul acesta, nimic nu s-a mișcat. S-au făcut promisiuni, dar concret nimic. Păi 100 de milioane de euro…Cu banii ăștia faci 2 aeroporturi, nu unul. Este o sumă colosală. Văd că și spitalele sunt lăsate de izbeliște”, a spus Aristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: