Tânărul ”înjunghiat” pe munte era fugit din carantină. Agresiunea a constat mai mult în zgârieturi

Povestea tânărului înjunghiat pe munte a luat o altă întorsătură. Din informațiile obținute de redactorii ziarului Transilvania365, tânărul ar fi fost mai mult zgâriat decât înjunghiat. Mai mult decât atât, el nu avea ce să caute pe munte având în vedere că se afla în carantină. Drept dovadă, polițiștii brașoveni i-au întocmit dosar penal.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

Povestea inițială:

In cursul noptii de ieri, 30.05.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina intr-un caz de agresiune, petrecut la Pestera de Lapte. Aici o persoana a fost injunghiata in zona gatului. O echipa formata din salvamontisti, jandarmi montani, politisti si angajati SMURD, s-au deplasat la locul evenimentului, unde au gasit victima, cu varsta de 23 de ani, cu o hemoragie masiva. Dupa ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborata, urmand ca o ambulanta sa o transporte, mai departe, catre unitatea spitaliceasca”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: