Tânără reţinută după ce a furat un portofel din sediul unei societăți comerciale

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 24 septembrie 2020, în jurul orei 20.15, polițiștii au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi sustras un portofel din interiorul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie, în vârstă de 35 ani și au stabilit faptul că aceasta ar fi pătruns în incinta societății comerciale de unde ar fi sustras un portofel dintr-o geantă aflată pe spătarul unui scaun.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: