Tânără din Brașov sedusă pe facebook și obligată să se prostitueze în București

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov și ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 19 ani, cercetat pentru trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal. 

La data de 3 august 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov și București, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au descoperit locația din București unde se afla o tânără, de 21 ani, lipsită de libertate, împreună cu fiica sa, minoră.

Din cercetări a reieșit că, din 11 iulie 2019, un tânăr, de 19 ani, ar fi determinat-o pe tânără, recrutată prin intermediul unei rețele de socializare, să locuiască împreună cu el, într-o locație din București. Prin constrângere exercitată prin violență, cel în cauză ar fi obligat-o să practice prostituția, însușindu-și, în totalitate, banii obținuți. De asemenea, i-a restricționat, prin supraveghere continuă și insuflarea unei stări de temere, libertatea de mișcare.

Tânărul a fost depistat și condus la sediul D.I.I.C.O.T. –  S.T. Brașov, unde a fost audiat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 4 august 2019, Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: