Tânără din Brașov împușcată în cap de iubitul italian

O tânăra de 20 de ani din Județul Brașov a fost împușcată în cap de iubitul său italian, în vârstă de 47 de ani, după o ceartă care ar fi degenerat, menționează antena3.ro

Tânăra și iubitul său italian locuiau împreună într-un cartier rezidențial din Tărlungeni. Incidentul s-a produs în data de 10 august pe fondul consumului de alcool și a discuțiilor contradictorii.

Potrivit antena3, bărbatul de 47 de ani s-ar fi năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele. Apoi, într-o criză de nervi,  a pus mâna pe un pistol cu aer comprimat, l-a îndreptat către aceasta și a împușcat-o pe tânără în cap.

Tânăra a sunat la 112 și un echipaj medical a fost trimis de urgență la domiciliul celor doi iubiți. Medicii au  transportat-o la spital, pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că bărbatul nu deținea permis de port armă, drept pentru care a fost reținut de către anchetatori, menționează sursa citată mai sus.

Cetățeanul italian este cercetat pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, potrivit Știri Diaspora.

 

SURSA: antena3.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: