Tânără de 20 de ani, băgată în spital de un taximetrist băut

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 19 octombrie 2020, în jurul orei 16.50, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea pe strada De Mijloc din municipiul Brașov, un autoturism care funcționa în regim taxi, a lovit un autovehicul aflat în staționare.

În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv o tânără, în vârstă de 20 ani, pasager al autoturismului taxi, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul tânărului, în vârstă de 25 ani, rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

foto arhiva

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: