Tanara accidentata pe trecerea de pietoni de pe strada Dobrogeanu Gherea

Un nou accident pe o trecere de pietoni din Brasov.  La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Biroului  Rutier Brașov  au constatat producerea unui accident rutier pe str. C. D. Gherea, din municipiul Brașov.

Un bărbat de 59 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. C. D. Gherea, la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr. 2, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 26 ani, angajată în traversarea regulamentară a străzi, pe care a accidentat-o.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

One thought on “Tanara accidentata pe trecerea de pietoni de pe strada Dobrogeanu Gherea

  • 14 ianuarie 2018 la 7:52
    Permalink

    Ar trebui sa luati initiativa de a schimba numele strazii pe care a fost accidentata tanara fata. Dobrogeanu Gherea a fost un criminal comunist instalat in România de Rusia Sovietica! E timpul sa invatati istorie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: