„Tânăr sau piticot, vă arăt că și eu pot!”

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Direcția de Asistență Socială Brașov organizează în data de 30.05.2018 începând cu ora 11:00, în Parcul Sportiv Tractorul evenimentul „Tânăr sau piticot, vă arăt că și eu pot!”  La această acțiune sunt invitați să participe peste 150 de copii cu dizabilități din municipiul Brașov, precum și elevi din unitățile de învățământ brașovene. În acest fel dorim să creăm un loc de joacă  şi bucurie destinat tuturor copiilor, copii tipici sau cu nevoi speciale, să conștientizăm nevoia de incluziune a copiilor cu dizabilități de către societate în general și să legăm o punte între copii, indiferent de statut, de stare de sănătate, de mediul din care provin.

Totodată invităm comunitatea brașoveană să ni se alăture, atât cei mari cât și cei mici și să descoperim împreună că toți copiii sunt deosebiți, râd la fel, se bucură la fel și au aceleași sclipiri în ochi atunci când sunt fericiți.

Copiii vor avea posibilitatea de a participa la activități interactive, menite să le stimuleze creativitatea, imaginația, comunicarea, spiritul de echipă și cel competițional, încrederea în forțele proprii, iar la sfârșitul evenimentului toți vor primi premii.

Evenimentul este posibil cu sprijinul oamenilor generoși din comunitatea brașoveană.     1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copii trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: