Tânăr ridicat de polițiști după ce i-a golit contul bancar unui brașovean. La percheziții s-a descoperit și un pistol

  • La data de 03 februarie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, au reținut pe o perioadă de 24 de ore un tânăr în vârstă de25 ani din municipiul Brașov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, 76 acte materiale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză, în perioada februarie – septembrie 2019, ar fi efectuat, fără consimțământul titularului, tranzacții on line, folosind cardul altei persoane, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 8.400 lei.

La data de 03 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința suspectului din municipiul Brașov, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, care prezintă interes pentru soluționarea cauzei.

De asemenea, în urma perchezițiilor, a fost identificată o armă neletală, cu aer comprimat, din categoria armelor neletale supuse autorizării, aparținând unei terțe persoane, care nu deținea documente legale de proveniență. Arma a fost ridicată de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, suspectul în vârstă de 25 ani, a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit,instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: