Tânăr reținut după ce a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Era băut și nu avea nici permis

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „vătămare corporală din culpă” și „punerea în circulație a unui autovehicul înmatriculat în alt stat , care nu are drept de circulație pe teritoriul României”.

În fapt, la data de 07 august a.c., în jurul orelor 22.15, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din jud. Brașov, a condus un autoturism pe DJ 131, pe raza localității Apața, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit treptele unui imobil și a accidentat un grup de persoane, aflat în afara părții carosabile, continuându-și deplasarea, fiind identificat la domiciliul său. În urma impactului, au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.78 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul condus nu are drept de circulație pe teritoriul României.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: